alle kategorier
EN

Forside>Viden>Viden

Sådan vælger du en vandretaske

Visninger:14 Forfatter: Site EditorPubliceringstid: 2020-07-01Oprindelse:

Hvordan vælger man en bjergbestigningstaske? Så længe du vælger en bjergbestigningstaske efter følgende kriterier, er det bestemt ikke noget problem at vælge en passende bjergbestigningstaske. Lad mig introducere følgende punkter i detaljer. .

1. Formålets behov. Først og fremmest afhænger det af formålet med din taske. Hvis du for eksempel vil bruge den til klatring, er der en klatretaske, der er meget blød og passer til kroppen og har mange kroge; hvis du vil ride, kan den foldes ud på begge sider og kan bakkes. Pakket kamel taske; hvis du bare vil ud at rejse, er en udtrækkelig og glidende trolley-kuffert også et godt valg; selvfølgelig refererer den taske, der normalt tilsammen kaldes for bjergbestigningstaske, til den slags, der kan bruges til at transportere mange materialer, og den er nem og behagelig at have med sig Field travel bag.

2. Identifikation af materialer. Når vi ved, hvad vi skal bruge til, så er taskens materiale vores næste overvejelse. Som vi alle ved, køber vi tasker til rejser eller udendørs vandreture. Hvis der sker en ulykke eller forlegenhed på grund af det dårlige materiale, er gevinsten ikke tabet værd. Dagens bjergbestigningstasker er groft sagt lavet af følgende materialer:

Nylon: let, stærk, elastisk og sej og lyse i farven, og nogle med vandtæt belægningsbehandling kan også være vandtætte og regntætte. Mange fordele er blevet mange venners førstevalg; Oxford: stærk, anti-slid, dyb og lavmælt, Velegnet til nogle rejsevenner, der kan lide nostalgi og vandring; lærred: Selvom lærredsmateriale allerede er en solnedgangsgul blomst i bjergbestigningstaskeindustrien, har dens lige form og billige pris vundet præferencen hos nogle rejsevenner.

3. Rygsæk system struktur. Kan du stadig huske vores rygsække, da vi var unge? Giver rygsmerter rygsmerter og skuldersmerter efter en lang ryg, så vi vælger bjergbestigningstasker, strukturelt design er også meget vigtigt, normalt vil sælgere også introducere i detaljer på dette punkt, skal det bemærkes, at fordi forskellige mennesker har forskellige vaner , så for Komforten i den samme taske er også anderledes, så jeg er ikke for langhåret på dette tidspunkt. Udover at samle erfaring er det også et godt valg at læse andres anmeldelser.

4. Valget af kapacitet. Okay, de første tre elementer anslås at have givet dig mulighed for at vælge stilen og endda mærket. Så er den næste ting at se på kapaciteten. Tænk ikke "større end småt", for det vil ikke kun få dig til at bruge flere Forkerte penge, ledig plads vil også påvirke din bærekomfort, og selv løse materialer vil give dig problemer. Lav ikke en lille taske for at være sej, og opgiv noget udstyr, fordi du ikke kan lægge det fra dig. Hvis du er flov eller endda farlig, er mit forslag: under forudsætning af, at alt udstyr kan lægges ned, så prøv ikke at være for store, for i æsellinjen skal vores tasker være lettere og lettere end tungere. .

5. Valget af farve. Dagens udendørsprodukter bliver mere og mere farverige og farverige. Dette er ikke et "tidevand", men et behov, for trods alt er outdoor en sport med en farlig koefficient. Lyse farver vil give dig flere chancer for at blive reddet i fare. , Så vælg ikke mørke farver, især camouflagefarver, på grund af din lavmælte eller spiller cool. Måske vil en lille utilsigtet detalje gøre dig sikker.

Feedback
Feedback