alle kategorier
EN

Forside>Viden>Viden

Sådan vælger du udendørs campingovne

Visninger:30 Forfatter: Site EditorPubliceringstid: 2020-06-09Oprindelse:

Udendørs camping måltid er naturligt at gøre det selv, tilstrækkelig mad og tøj, hvilket kræver, at campister tilbereder udendørs campingovne. På rejser er der mange, der gerne medbringer råvarer for at opleve det sjove ved udendørs picnic, og det kan samtidig løse problemet med udendørsspisning, men det kræver mange kræfter at realisere et sådant ønske, og man skal være forberedt inden afgang Alle former for udendørs køkkenredskaber, såsom komfurer, gryder, service og så videre, er nødvendige til picnic. Men folk med disse forsyninger har hovedpine for dem, der ikke har nogen erfaring med udendørs picnic.

gaskomfur

En af de mest almindelige brændeovne på markedet

Brændstof: Bruges med gastanke. Brændstoffet er hovedsageligt petroleumsgas, som er flydende, når det transporteres, og skal forgasses til gas, når det bruges.

fordel:

1. Brændbare stoffer er mest aktive i gastilstanden og kan forbrændes på en kontrolleret og sikker måde;

2. Lille størrelse at bære og nem at bruge;

3. Der er ingen for høje krav til temperatur og luftstrøm.

Ulemper:

1. Det er svært at skaffe materialer. Lavtemperaturforhold vil påvirke forgasningen af ​​flydende gas, hvilket vil påvirke stabiliteten af ​​forbrændingsjusteringen, hvilket resulterer i forsinket reaktion på justeringsflammen.

2. Den generelle standard kan stort set brænde i omkring 4 timer (halvandet måltid shabu), ikke egnet til langvarig udendørs brug;

3. Gastanke er farligt gods og er ikke egnet til at transportere i offentlig transport.

Benzin komfur

Brændstof: Benzindampe dannes ved benzinpumpning og tryksætning, som tilføres brænderen til forbrænding. Teoretisk bruges ren "hvid benzin". Ved faktisk brug kan den også bruges sammen med almindelig benzin af høj kvalitet.

fordel:

1. Ildkraft og varmeeffekt er generelt højere end gastanke;

2. Transporten af ​​tomme dåser er ikke begrænset af transport, og brændstof kan tilsættes efter ankomst til destinationen;

3. Brændselslevetiden er lang, og en dåse kan bruges uafbrudt i mange dage.

Ulemper: 1. Volumen af ​​nogle benzinovne er større end gasovne; 2. Tændingsprocessen er mere kompliceret end gasovne, og den er mere spændende og kræver forvarmning; 3. Olierørene i olieovne er nemme at blokere og skal rengøres regelmæssigt.

Brændeovn

(koksgasovn)

Brændstof: Brændbare materialer såsom døde grene, blade og endda komøg, det mest primitive og direkte livsværktøj. Mange har deres egen blæser, som kan tilsluttes en strømforsyning eller en powerbank.

fordel:

1. Brændstofomkostningerne er lave, og brændstoffet er omfattende. Brændbare materialer som døde grene og blade kan samles op.

2. Den er ikke styret af brændstof og kan transporteres frit.

Ulemper:

1. Volumenet er større end gaskomfurer og oliebrændere; 2. Det er nemt at producere en stor mængde kulstofaske, og asken skal håndteres forsigtigt; 3. Forbrændingen er ustabil, og den vindtætte effekt er dårlig.

Feedback
Feedback