alle kategorier
EN

Forside>Viden>Viden

Hvordan fejlfinder man kassetteovnen?

Visninger:13 Forfatter: Site EditorPubliceringstid: 2020-06-27Oprindelse:

Når kassetteovnen bruges i en periode på grund af ydre faktorer som vejr og støv, vil flammen blive mindre, og nogle gange vil den ikke antænde. Så bør forbrugerne ikke blindt skille maskinen ad efter at have stødt på disse problemer. Eksperter løser disse almindelige problemer, da vi har lavet et detaljeret svar. Hvis du har problemer med kassetteovnen, skal du være opmærksom på det:  

Hvilke forholdsregler skal tages, når kassettebålet bruges i timevis? 

Den normale flamme i kassetteovnen er lyseblå, flammen inde i flammen er klar, højden er omkring 60 mm, der er en lille støj, og ildkraften er stærk. Hvis flammen er lille, er årsagerne og elimineringsmetoderne som følger:  

1) Brænderdækslets brandhul er blokeret af snavs, som forhindrer den blandede gas fra brænderen i at strømme ud, og renser brandhullets snavs. 

2) Dysen er blokeret, skru dysen af ​​og rengør den. 

3) Regulatorens luftindtag og dyse er blokeret af rust, som forhindrer gassen i at strømme ud af cylinderen. Udskift en kvalificeret regulator. 

4). Kobberrøret er blokeret, når det foldes fladt, og kobberrøret bør rettes eller udskiftes. 

5). Derudover er gassen ved at være brugt op, og ventilen er ikke helt åbnet, og andre årsager bør være opmærksomme på, og tilsvarende foranstaltninger kan tages for at løse det. 

Er det normalt, at kassetteovnen er velstående? Hvorfor buldrer kassetteovnen? 

Den blomstrende kassetteovn er hovedsageligt forårsaget af følgende årsager:  

1) Årsager til gas: Når der er for meget fugt eller urenheder i forbrændingsgassen, vil farven på flammen være rød. 

2) Årsagen til støv: Når der er støv i huset eller ved tilberedning af grøntsager, øges fugten og gassen i luften, det er også udsat for velstående brand. 

3) Årsag til luftdøren: Denne situation kan også opstå, når luftdøren ikke er godt justeret. 

4). Årsager til grydelappen: Emaljen på grydelappen bliver rød ved opvarmning ved høj temperatur. På grund af emaljens specielle materiale vil flammen omkring grydelappen være rød, hvilket er farven på metalioner ved høj temperatur. 

Derfor er den røde ild under afbrænding ikke forårsaget af et problem med komfuret, men forårsaget af de ovennævnte årsager, som ikke vil påvirke normal brug og forårsage skade på menneskers sundhed. 

Hvad skal jeg gøre, når kassetteovnen ikke er brændt? 

Hvis du støder på et gaskomfur, der ikke brænder, bør du kontrollere det i henhold til følgende procedurer:

Kontroller først, om luftkildekontakten er i tændt tilstand. Hvis det er i tændt tilstand, skal du for det andet kontrollere, om det forbindende kobberrør er fladt eller bøjet. Hvis den ikke er flad eller bøjet, så tag endelig grydelappen op for at se, om der er ild ved tændingsdysen:  

1) Hvis der ikke er brand, skal du kontrollere, om udløbsnålen udleder en. Hvis udløbsnålen ikke tømmer, betyder det, at udløbsnålen er defekt, og udledningsnålen bør udskiftes. b. Hvis udløbsnålen løber ud, betyder det, at en del af gasbanen er blokeret, eller ventilhuset er defekt, og ventilhuset bør udskiftes. 

2) Hvis der er brand: a. Hvis det kan brænde normalt, betyder det, at tænderens position er for høj. Du bør instruere brugeren i at trykke forsigtigt tænderen ned et par gange og derefter sætte den på grydelappen. b. Hvis der er ild, men flammen er for svag til at nå brænderhovedet, er gastrykket for lavt, kan det være, at gasflasken næsten er brugt op, eller at reguleringsventilen er defekt c. Hvis der er ild, og flammen kan nå branddækslet, Men hvis den ikke antændes, betyder det, at ventilhuset er blokeret, og brugeren instrueres i at rense dysen med en tynd wire.

Feedback
Feedback