alle kategorier
EN

Forside>Viden>Viden

Introduktion af bjergbestigningstaske

Visninger:27 Forfatter: Site EditorPubliceringstid: 2020-07-10Oprindelse:

Rygsæk, som navnet antyder, er en rygsæk, der bruges af klatrere til at læsse forsyninger og udstyr. Alpine bjergbestigningstaske er elsket af klatrere på grund af dets videnskabelige design, rimelige struktur, bekvemme lastning, komfortable lastbærende og god til langdistancetrekking. Nu om dage er betydningen af ​​bjergbestigningstasker langt fra begrænset til bjergbestigning. Nogle mennesker kan også godt lide at bruge sådanne rygsække, når de rejser, vandreture eller feltarbejde. En bjergbestigningstaske af høj kvalitet er på ingen måde en byrde, den kan give dig værdi for pengene, så du nemt kan gennemføre rejser og sport.

Det forkerte design af rygsækbæresystemet i de tidlige dage fik ofte klatrere til at opleve skuldersmerter eller kramper eller følelsesløshed og ømme fingre under klatreprocessen. Tværtimod er nutidens rygsækdesign ikke kun behageligt, selvom det vejer 30 kg, er det ligesom 20 kg. Samtidig har materialet i rygsækken også udviklet sig fra kanvas til nylondug og ramme af aluminiumslegering.

Funktionalitet

På grund af dets videnskabelige design, rimelige struktur, bekvemme lastning, komfortable og lette ryg, er den god til at rejse lange afstande, så den er elsket af folk. Nu om dage er betydningen af ​​bjergbestigningstasker langt fra begrænset til bjergbestigning. Nogle mennesker, der rejser, udforsker eller arbejder i marken, kan også godt lide at bruge denne type rygsæk. Strukturen af ​​bjergbestigningstasken kan opdeles i tre dele, nemlig bæresystemet, læssesystemet og det udvendige hængesystem. Evig omdrejningspunkt, bæresystem Bæresystemet til bjergbestigningstasken inkluderer: skulderrem, taljebælte, brystrem, kraftjusteringsbælte, bærestøttemekanisme og justeringsanordning. Den største forskel mellem fordele og ulemper ved bjergbestigningstasker ligger i bæresystemet. Ved udformningen af ​​bjergbestigningstasker med fremragende bæresystemydeevne skal der ikke kun tages hensyn til ventilation, men også den lette kraftoverførsel skal tages i betragtning, og bærerens komfort og bæreevne skal også tages i betragtning.

Lave

Den mest almindelige støttemekanisme til bjergbestigningstasker i de tidlige dage var U-formet rør eller dobbelt aluminiumsstøtte.

For at øge stabiliteten af ​​rygsækken bruger den forbedrede rygsæk en "T"-form støtte. Performic-seriens rygsæk produceret af det tyske BIGPACK-firma bruger en legeret rørrammestøtte, og dens materialevalgssystem er formet med højstyrke og højelastiske aluminiumslegeringsrør, som ikke kun reducerer vægten af ​​støttematerialet, men også gør kraften mere ensartet. For varianterne på mere end 55 liter er der tilføjet en taljestøtte for at gøre den bærende kraft mere integreret. I behandlingen af ​​skulderomdrejningspunktet bruger performic-serien et blødt og let ventilationsmateriale til at bule, og danner en fordybning på ryggen, som løser ventilationen godt. Rygsækkens justeringsmekanisme kan opdeles i opjustering og nedjustering. Til opjustering indstilles normalt et justeringspunkt ved roden af ​​skulderremmen, og til nedjustering monteres en justeringsanordning i midten af ​​livselen. Selvom disse to typer justeringer også kan justere rygstørrelsen efter højden på backpackeren, er de underlagt visse begrænsninger. Performic-serien anvender en skulder-til-talje forbindelse trinløs justeringstype, som fuldstændig overvinder begrænsningerne ved de to første justeringsmetoder. Backeren kan justere til den bedste position i henhold til personlige krav. Skulderremmene på professionelle bjergbestigningstasker er udstyret med stressbælter, med et eller to sæt justeringspunkter, som bruges til at justere afstanden mellem rygsækken og skuldrene og bære vægten af ​​den øverste del af rygsækken; bjergbestigningstaskens brede taljebælte kan gøre rygsækkens vægt jævn. Jorden virker på taljen; brystremmen kan justere afstanden mellem skulderstropperne for at øge rygsækkens stabilitet og lette vejrtrækningen. Rimelig plads, læssesystem Bjergbestigningstaskens læssesystem refererer til den del af rygsækken, der skal indlæses ting. Designet er generelt sammensat af en hovedtaske, en toptaske og en sidetaske. Hovedtaskedesignet er for det meste op og ned lagdelt, det vil sige en øverst og en i bunden. Åbningen har et bevægeligt rum i midten, som kan til- og frakobles. Fordelen er, at brugeren kan dele tingene op efter behov, og den er praktisk at tage ud, når den bruges. Nogle rygsække er designet med sidetasker, eller øretasker, som to ører på begge sider af rygsækken. Af hensyn til udvendig ophængning har nogle tasker et bevægeligt sidetaskedesign, som kan installeres når som helst, når de er i brug, og kan fjernes, når de ikke er i brug, eller når der bruges ekstern ophængning. Medfølgende kunst, eksternt system En professionel bjergbestigningstaske, eksternt system er afgørende. Rygsækkens ydre ophængning kan opdeles i tophængning, sidehængning, baghængning, bundhængning osv., normalt i form af punktfiksering eller stripfiksering.

Selvom alle bjergbestigningstasker er designet med udvendige hængepunkter, er de fleste af dem ikke udstyret med udvendige stropper. Brugere kan bruge bløde nylonreb til at fikse dem, eller gå til bjergbestigningsudstyr franchisebutikker for at købe standard eksterne stropper. Brandkoncept med rygsække Bjergbestigningstasker har ikke været på markedet snart i mit land. Den første vandretaske i mit land er Niikko i Hong Kong. At have en højtydende vandretaske er blevet ønsket for mange backpackere. I de senere år er mange virksomheder optimistiske med hensyn til markedet for bjergbestigningsudstyr og trådte gradvist ind på dette felt. I dag er de mærker, der kan ses på markedet: Tysklands VAUDE, BIG PACK, schweiziske ONARK, Sydkoreas GIANT og indenlandsk producerede Kailas (Kailas). Disse rygsække uden forskellige former har forskellig kvalitet på grund af deres forskelle i design, stoffer og håndværk.


Feedback
Feedback