alle kategorier
EN

Forside>Viden>Viden

Kendskab til vandtæt taske

Visninger:31 Forfatter: Site EditorPubliceringstid: 2020-06-01Oprindelse:

Vandtæt taske til vandsport, udendørs rejser og væsentlige forsyninger til dykning.

Tasken er lavet af vandtæt materiale, og sytråden er vandtæt.

I processen med vandsport og udendørsaktiviteter kan du lægge dine ejendele i en vandtæt taske for at sikre, at tingene er tørre.

Funktioner:

Lille taske Universitet spurgte. Posens krop er lavet af vandtæt materiale, og posens mund er mekanisk forseglet.

Den ægte vandtætte taske er kvalitativt vandtæt i henhold til materialeteknologien og vandtætte forhold.

Lave

1: Generel vandtæt: Generel vandtætning betyder, at det vandtætte stof er syet med håndarbejdsteknologi, og derefter limet med vandtæt tape for at forhindre vand i at trænge ind i nåletrådshullet.

2: Professionel vandtæt: Der er to typer professionel vandtæt:

A: Med hensyn til teknologi og materialer er vandtæthedsniveauet det højeste krav. Denne type vandtæt taske bruges mest til udendørs drift. Materialet er hovedsageligt 500D-1000D mesh eller TPU komposit. Processen bruger højfrekvent spænding til at opvarme til to stykker. Materialet er sømløst smeltet sammen, og posen er forstærket med et gennemsigtigt og glat 15 cm gennemsigtigt materiale, som er tre-foldet på ydersiden og tre-foldet på indersiden. Denne forarbejdningsmetode kan være virkelig vandtæt (den kan bruges som en redningskrans efter oppumpning).

B: Dykbar vandtæt: Der findes en vandtæt taske til telefoner eller kameraer på markedet, som kan være vandtæt under 10 meter, og den vandtætte klips kan nå en dybde på 10-20 meter under vandet.

2 refererer til den vandtætte inderforing, der bruges på skihandsker, generelt lavet af vandtætte og åndbare materialer såsom TPU eller hipora.

Feedback
Feedback