alle kategorier
EN

Forside>Viden>Viden

Forholdsregler for udendørs campingovne

Visninger:12 Forfatter: Site EditorPubliceringstid: 2020-06-13Oprindelse:

1. Inden det nyindkøbte oliefyr tages i brug, er det bedst at hælde lidt brændstof i brændstoftanken og hælde det ud efter rengøring, for at forhindre, at rester, der er tilbage under fremstillingen, blokerer rørledningen. Når oliefyret ikke bruges i lang tid, hæld den resterende olie ud i olietanken, så der kun er en lille mængde olie tilbage.

2. Før hver aktivitet, tjek og prøv at sikre dig, at der ikke er noget problem, før du tager den ud. Du skal ikke have travlt eller endda bryde madlavningen, når du går på marken.

3. Vær ved brug opmærksom på om ventilationen er god. Ethvert apparat med en brandkilde er meget tabu at bruge i et begrænset rum.

4. Vindafviseren er et meget godt brændeovnstilbehør, som ikke kun skærmer for vinden, men også reflekterer varmeenergi for at forbedre brændeovnens forbrændingseffektivitet. Det er dog bedst ikke at lukke brændeovnen helt ind under brug. Mindst den ene side af brændstofreguleringsventilen skal åbnes for at forhindre, at knappen på kontrolventilen bliver brændt, sikkerhedsventilen skylles, eller brændstoftanken overophedes og deformeres, og endda eksplosion. Derudover bruges ofte to ovne, når man laver mad i en stor gryde. På nuværende tidspunkt skal vi være mere opmærksomme på dette problem.

5. Hver ovn har sit udpegede brændsel, som ikke kan udskiftes efter behag. Hvis der bruges skureolie på ovnen, kan ovnlegemet blive overophedet. Hvis der anvendes petroleum i et benzinkomfur af lampetypen, reduceres lampekernens oliebærende kapacitet. Hvis der bruges butan på EPI-ovnen, vil ildkraftoutputtet være relativt dårligt. Det er måske ligegyldigt, om oliekredsløbet er blokeret, eller ildkraften er forringet, men faren for ovnens opløsning eller deflagrering kan ikke ignoreres.


Feedback
Feedback