alle kategorier
EN

Forside>Viden>Viden

Udvælgelse og påfyldning af udendørs rygsække

Visninger:23 Forfatter: Site EditorPubliceringstid: 2020-07-05Oprindelse:

Bjergbestigning, camping, udflugt...Dette er alle udendørs rejseaktiviteter, som folk elsker meget om foråret. Da den skal ud, er det selvfølgelig uundgåeligt at have en masse nødvendige genstande med, så rygsække bliver et must. En god udendørs rygsæk har ikke kun de grundlæggende funktioner til at læsse og frigøre hænderne, men kan også opretholde kroppens balance og gøre rejsen mere sikker og mere behagelig. Hvad mere er, kan det få brugerne til at se mere fashionable ud og have en behagelig stemning.

Så hvordan køber og bruger vi udendørs rejserygsække? Ifølge eksperter er den nuværende rygsæk hovedsageligt lavet af nylon og CORDURA. Sidstnævnte er faktisk en syntetisk nylonklud, som har alle nylons fordele og er mere slidstærk, men lidt tungere. Efter valg af materiale skal du bestemme kapaciteten. Generelt vil udendørs rygsække med en rygsækkapacitet på mere end 50 liter anvende det "fleksible kapacitet"-design. Selv efter langvarige aktiviteter, kan rygsækken stadig være robust, hvilket gør denne type rygsæk velegnet til forskellige aktiviteter. Små og mellemstore rygsække under 50 liter har dog ikke brug for dette design.

Den vigtige faktor, der bestemmer rygsækkens komfort, er dens bæresystem. Bæresystemets hovedfunktion er at fordele vægten rimeligt til alle dele af kroppen og undgå vægtkoncentrationen på skuldrene. Derudover giver den også justering af tyngdepunktet for at øge balancen og sikkerheden under operationer. Mellemstore og store rygsække danner normalt et bæresystem med en rygramme som centrum, og rygrammen kan opdeles i to typer: ydre ramme og indre ramme.

Den ydre rammetype rygsæk er til at fastgøre rygsækken på en hård ramme (aluminiumslegering er almindelig) med stramme nylon skulderstropper og hofte fikseringsstropper. Det er kendetegnet ved et højt tyngdepunkt, omkring ved eller over skulderen. Det høje tyngdepunktsdesign er velegnet til at bære på en flad vej, ikke egnet til lejligheder, der kræver en høj grad af balance. Fordelen er, at det er nemt at læsse og tage genstande, og vægten kan deles af skuldre og hofter, og ryggen er godt ventileret.

Rygsække med indre ramme har ingen tydelig ramme på ydersiden. De bruger normalt aftagelige eller skjulte sidelommer og har et relativt langt og smalt udseende. Derfor kaldes sådanne rygsække normalt "opretstående rygsække". Den opretstående rygsæk har en indbygget aluminiumsramme til formning, og der er et hoftebælte til at overføre en del af vægten til hoften. Den er kendetegnet ved et lidt lavere tyngdepunkt, som kan justeres mellem skuldre og hofter. Den er velegnet til klatre lejligheder, der skal holde balancen, og kan forhindre rygsækken i at ryste i skulderhøjde.

Efter at have valgt en rygsæk, er det også en viden, hvordan den læsses. Dårlig fyldning vil påvirke bekvemmeligheden og komforten ved brug, eller få tyngdepunktet til at flytte sig og beskadige rygsækken. Ud over at kategorisere forskellige genstande efter deres formål, når du læsser en rygsæk, bør følgende principper derfor også være opmærksomme:

1. Placer den tunge vægt øverst på midten og så tæt på ryggen som muligt, så tyngdepunktet kan være tæt på ryggen for at undgå følelsen af ​​at blive trukket tilbage. Store og lette genstande kan placeres under, for ikke at påvirke tyngdepunktet; derudover, fordi de tunge genstande presses ovenpå, bliver rygsækken mere kompakt efter en tids brug.

2. Læg ikke hårde genstande på bagdelen, ellers vil de direkte ramme ryggen ubehageligt eller endda skade ryggen, når du falder, eller fordi de hårde genstande og rygrammen kun er adskilt af et lag rygsækdug, det er let at bære rygsæk klud i stykker.

3. Vægten af ​​de genstande, der er placeret på venstre og højre side af rygsækken, bør være ens for at undgå at flytte tyngdepunktet. Regnfrakker, drikkevand og andre ting, der bruges på dagen, skal placeres på eller let tilgængelige.

4. Der er konceptet med at bruge varesorteringsposer. Læg lignende genstande eller genstande brugt på samme tid i den samme taske for nem adgang, især løse små genstande.

5. Udvikl vanen med at placere den på et fast punkt, så ikke kun pakningen af ​​rygsækken går hurtigere, men også de ting, du ønsker, kan findes i de mørke omgivelser.

6. Prøv at ændre pålæsningsmetoden for at minimere unødvendig hængning uden for rygsækken, hvilket ikke kun vil påvirke sikkerheden ved operationen og være uskøn.

Feedback
Feedback